Materialen

De Stoffen en materialen van topkwaliteit; Bandalux presenteert een breed scala aan stoffen, materialen en druktechnieken die zich aanpassen aan de specificaties van elk architectonisch project.

Polyscreen®

De Polyscreen® stof is gemaakt van hoogwaardig polyester met een laag PVC, een zeer flexibel en stevig materiaal.

Dankzij de verschillende openingsfactoren en de ruime keuze aan transparantie biedt het oplossingen op maat op het gebied van comfort en energiebesparing.

Verschillende ramen in hetzelfde gebouw kunnen bijvoorbeeld verschillende openingsgraden vereisen, afhankelijk van hun oriëntatie.

Duurzaam en flexibel: Zeer goed bestand tegen scheuren, langdurig. Vervaardigd in Europa en de VS, voldoet aan alle toepasselijke internationale voorschriften.

Vrij van schadelijke stoffen, die de menselijke gezondheid aantasten. Recyclebaar, behoud van hulpbronnen en respect voor het milieu.

Verduisterende stoffen / Black out

Verduisterende stoffen brengen maximale duisternis en privacy in het gebouw of huis. Het zorgt voor een optimaal lichtbeheer en effectieve thermische bescherming, aangezien ze de licht- en warmteoverdracht vermijden en de UV-stralen blokkeren. Uitstekende bescherming tegen de hitte. Lager energieverbruik en bijdrage aan het behalen van energienormen. Uitstekende akoestische absorptie. Ideaal voor conferentie- en projectiezalen, hotel- of ziekenhuiskamers die maximale duisternis en privacy vereisen. Vrij van lood en andere schadelijke stoffen.