BSL Raambekleding met Homekit en Thread

Motion & Pull

Wij werken als Bsl Raambekleding al meer dat 25 jaar met de producten van Coulisse. Ctr gaat werken met HomeKit en Thread. Wij maken al jaren producten op maat; zoals rolgordijnen, verticalen lamellen, Coulisse is een Nederlandse fabrikant van onderdelen voor rolgordijnen, railsen, stoffen en andere raambekleding. We bestaan al 30 jaar en hebben met Motion (by BSL) een eigen oplossing voor het automatiseren van gordijnen, genaamd MotionBlinds. Met ingang van 2021 is daar extra functionaliteit aan toegevoegd: in samenwerking met Eve (bekend van de vele HomeKit-accessoires) is een draadloze motor ontwikkeld die zowel met HomeKit als Thread werkt. Thread is een nieuwe draadloze verbindingstechnologie, die onder andere in de HomeKit mini is ingebouwd.

How to Set Up Apple HomeKit - Support.com
Certification | OpenThread

Wat is OpenThread
Open Thread is vrijgegeven door Google en is een open-source implementatie van Thread®. Google heeft OpenThread vrijgegeven om de netwerktechnologie die wordt gebruikt in Google Nest-producten breder beschikbaar te maken voor ontwikkelaars, om de ontwikkeling van producten voor de aangesloten woningen en commerciële gebouwen te versnellen. Dat kunnen we nu dus naar de Raambekleding brengen.

De Motion motor in/met Raambekleding by BSL werkt dadelijk ook met HomeKit en Thread. Deze komen in het tweede kwartaal van 2021 beschikbaar, eerst voor de gewone rolgordijnen op maat en later ook voor jaloezieën van Aluminium en Hout en Duette. Je kunt opmaat een product kopen in alle prijsklassen, meerdere stoffen en varianten, waardoor deze oplossing precies op maat voor jouw gemaakt wordt. Coulisse wordt alleen verkocht via speciaalzaken zoals wij van BSL-Raambekelding.